Flere gutter dukker opp med dykkere

jobber veldig tett med Thailands regjering for å hjelpe alle barna ut av hulen og til sikkerhet. Veldig modige og talentfulle mennesker!

Donald J. sa redningen ville gjenoppta mellom 7:00 og 17:00 på mandag (kl 11 og 21:00 AEST). må sjekke alle faktorene er stabile. Operasjonen vil da bli utført. de fire guttene var i helse til tross for tidligere rapporter som var Canada Goose outlet butikk i nærheten av meg overvåket ringe redning mesterverk arbeid General Chalongchai Chaiyakam sa at utvinningen kunne ta en annen to-canada goose utløp i New York til fire dager, avhengig av forholdene.

Redningsmenn smilte, men hilste ikke eller klappet som guttene dukket opp, deres stemning fremdeles som de venter på resten, sa en kilde ved huleinngangen til ti nyhetsrapporterer Daniel Sutton etter at media ble flyttet tilbake.

canada goose jakke Mer enn 90 internasjonale dykkere og 40 thailandske dykkere har deltatt i den dristige redningen. canada goose jakke

En ambulanse forlater Tham Luang-hulen etter at dykkerne begynte å evakuere guttene på juli. 8. Bilde: AFP Photo / Lillian SuwanrumphaSource: AFP

To ambulanser forlater den militære flyplassen i Chiang Rai for et nærliggende sykehus etter å ha tatt passasjerer fra et helikopter som dykkere evakuerte guttene i voldsomt regn. Bilde: AFP Photo / Ye Aung ThuSource: AFP

Sykepleiere venter på guttene utenfor Chaing Rai Prachanukroh Hospital. Bilde: Lauren DeCicca / Getty ImagesSource: Getty Images

canada goose salg Gledet tilskuere ser på en ambulanse som tilsynelatende bærer noen av de røde guttene som forlater flyplassen. Bilde: AFP Photo / Ye Aung ThuSource: AFP canada goose salg

canada goose dunjakke Lokalbefolkningen omringet ambulansen som bar en av guttene mens den ledet gjennom fjellagtige, nordlige Thailand til sykehuset. Bilde: Linh Pham / Getty ImagesSource: Getty Images canada goose dunjakke

canada goose norge forhandler Tilskuere se og glemme Niagara faller jubel som ambulanser levere gutter reddet fra en hule i Nord-Thailand til sykehus i Chiang Rai Canada etter at de ble transportert med helikoptre. Bilde: Lauren DeCicca / Getty ImagesSource: Getty Images canada goose norge forhandler

canada goose outlet norge REDNINGEN canada goose outlet norge

canada goose billig Tretten dykkere kom inn i grotten klokka 10 på søndag lokal tid (1:00 AEST), noe som gikk rett for den fangede gruppen og andre som tok opp stasjoner langs de tre kilometer lange systemene med oversvømmede kamre. canada goose billig

canada goose importør norge Ti redningsmenn ledet guttene i kammer ni, og til krysset i kammer seks, mens de andre ledet til å støtte stillinger kort tid etterpå. canada goose importør norge

Hver gutt skulle ha en full scuba mask, våtdrakt, støvler og hjelm som de ble ledsaget av to dykkere gjennom hulen.

canada goose jakke oslo De skulle bli festet til en ledende dykker, ved en tetting og dratt sammen. canada goose jakke oslo

Denne dykkeren var å bære to tanker og dele oksygen med gutten som den andre fulgte dem gjennom de kalde, dunkle vann- og luftløse kamrene som allerede har hevdet ett liv.

canada goose norge nettbutikk ekte Utenlandske dykkere og fem thailandske dykkere kom inn i hulene etter at en australsk lege ga alt klart. Lokalbefolkningen var påkrevd fordi ingen av utlendingene snakket Thai og kommunikasjon før og under dykket var nøkkelen. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose i norge Ekstra redningspersonell, inkludert dykkere fra Thailand, USA, Australia, Kina og Europa, ble stasjonert mellom det tredje kammerhuset og inngangen, hvor guttene view it https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge måtte ha en gooseutløp autentisk bruk en canada goose outlet tau for å krysse utfordrende terreng. canada goose i norge

canada goose norge nettbutikk Den vanskeligste delen av oppdraget var forventet å være et 200 meter nedsenket dykk. På et tidspunkt ville de bli konfrontert med det smaleste gapet i hulsystemet et 38 cm hull i steinene de måtte klare gjennom. canada goose norge nettbutikk

En reporter på scenen beskrev gapet som større enn en vanlig skolehersker eller størrelsen på hodetivåene i hulen varierer, noe som gjør det vanskelig å vite hvor lenge noen av dykkene vil ta.

Før de thailandske redningsmennene gikk inn, sendte de en melding på navy Facebook-siden: THAI Navy SEALS, sammen med det internasjonale dykkerlaget, er klare til å bringe fotballaget hjem.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *